#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202112041546186899

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.
Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.
Το μήνυμά μας σήμερα επικοινωνεί η Ευδοκία Χώτα.
Η Ευδοκία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι μητέρα 2 παιδιών. Έκανε σπουδές πάνω στη μουσική όπου απέκτησε πτυχία ανωτέρων θεωρητικών από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, καθώς και πτυχίο και δίπλωμα βιολιού από το Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης .
Εργάστηκε από το 2002 σε μουσικές σχολές, ωδεία και στα μουσικά σχολεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας ως καθηγήτρια βιολιού.
Σήμερα εργάζεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας καθώς και στη Συμφωνική Ορχήστρα ως εξάρχουσα (πρώτο βιολί).
Η Ευδοκία αγαπάει πολύ τα παιδιά και πιστεύει πως θα πρέπει να είμαστε πρότυπα δίνοντας το παράδειγμα ,στηρίζοντας όχι μόνο τις ψυχές τους αλλά και όλη τους την πορεία στη ζωή όχι μόνο σε ότι αφορά την εκπαίδευσή τους αλλά και την υγεία τους ψυχική και σωματική.
Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!!! Η φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας είναι κουλτούρα και τρόπος ζωής που πρέπει να ξεκινάει από τις πολύ μικρές ηλικίες!
Ευχαριστούμε πολύ Ευδοκία!!
Photo by Fotis Natsioulis !!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email