2ος Περίπατος Ιούνιος 2017

///2ος Περίπατος Ιούνιος 2017
19142000_1088991194570083_461497664_n

2ος Περίπατος Ιούνιος 2017

Το ότι εμείς είμαστε μαθημένοι στα «δύσκολα» το έχουμε αποδείξει.

Το ότι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, αγνοήσατε τη βροχή, το κρύο, την υγρασία, την κυριακάτικη ξεκούραση και διασκέδασή σας, τις όποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί να είχε ο καθένας και η καθεμία σας για να ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ σήμερα είναι παράσημο που σας το κρεμάμε στο στήθος, στο μέρος της καρδιάς σας.
Θερμά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τους Σαμαρίτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ, το Προσφέρω , τους χορηγούς επιχειρηματίες της πόλης μας, την εταιρία Μικέλ για τα νερά, CHROMA PRINT για την εκτύπωση των επαίνων που δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, τον γραφίστα κ. Γιάννη Πέτρου για την καταπληκτική αφίσα που δημιούργησε για εμάς και φέτος και τέλος όλους τους ανθρώπους του ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟΥ που μας φιλοξένησαν για άλλη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του, παρέχοντάς μας εδώ και δυο ημέρες κάθε δυνατή διευκόλυνση στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας. Χωρίς την γενναιόδωρη προσφορά όλων σας δε θα τα καταφέρναμε.
Το μήνυμα δόθηκε. Είμαστε εδώ. Και προχωράμε. ΜΑΖΙ. Με όσους το θέλουν . Με όσους ο αντέχουν. Με όσους δεν φοβούνται. Με όσους ονειρεύονται. Με όσους έχουν περίσσευμα καρδιάς.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο του 2018 με μια μόνο ευχή.
Να είμαστε ξανά όλοι εκεί!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email