#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202112041541545732

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.
Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.
Το μήνυμά μας σήμερα εκπέμπει η Κωνσταντίνα Καρυδάκη!
«Με λένε Κωνσταντίνα. Είμαι δημοσιογράφος στην πόλη σας που είναι πια και δική μου, εδώ ερωτεύτηκα, εδώ γέννησα και μεγάλωσα δυο παιδιά, εδώ έζησα τα καλύτερα και τα χειρότερα μέχρι στιγμής… Σχεδόν τρεις δεκαετίες σε ραδιόφωνα, περιοδικά, εφημερίδες, τα τελευταία εφτά και στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, προσπαθώ να βρω, να καταγράψω και να αναδείξω όλα αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και να γίνουμε καλύτεροι… Ένα απ’ αυτά είναι σίγουρα και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας που με τις δράσεις του (επιστημονικές ημερίδες, σεμινάρια, ενημερωτικές εκστρατείες και εκδηλώσεις πολιτιστικού, αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα), μας έμαθε να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτά που μας πονάνε.
Έχω χάσει πατέρα, αδελφή και φίλους από καρκίνο. Στη μνήμη τους και όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά κι επειδή πιστεύω πια ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος, είναι να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, να είμαστε ο ένας για τον άλλο, στηρίζω και υποστηρίζω κάθε σας πρωτοβουλία. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».
Ευχαριστούμε αγαπημένη Κωνσταντίνα μας!!!!!!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email