Φωταγώγηση του κτιρίου της Ιατρικής Σχολής

///Φωταγώγηση του κτιρίου της Ιατρικής Σχολής
Φωταγώγηση του κτιρίου της Ιατρικής Σχολής

Φωταγώγηση του κτιρίου της Ιατρικής Σχολής

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση για 4η συνεχή χρονιά της δράσης του για την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, που έλαβε χώρα το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον κ. Απόστολο Ζαβό, Μαιευτήρα Γυναικολόγο – Μαστολόγο, που είχε την επιστημονική επιμέλεια του ενημερωτικού φυλλαδίου που διανεμήθηκε στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας μας, ο οποίος και ήταν παρών καθόλη την διάρκεια της δράσης μας, μιλώντας και συζητώντας προσωπικά με το κοινό, καθώς και τους εκπροσώπους των διαγνωστικών κέντρων ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Υγεία Ιατρική Απεικόνιση (κ. Δρακωτού) και Διαγνωστικό Κέντρο Κωνσταντίνος Μπαρός που στήριξαν αυτήν την προσπάθειά μας προσφέροντας τη δυνατότητα διενέργειας σχετικών εξετάσεων με ιδιαίτερα χαμηλά κόστη σε όλους όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε επίσης τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστώ αξίζουν όλοι οι εθελοντές παλιοί και νέοι, άντρες και γυναίκες που στάθηκαν δίπλα μας, γιατί χωρίς τη δική τους συμμετοχή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η ενημερωτική εκστρατεία μας και ευχόμαστε να τους έχουμε αρωγούς και σε όλες τις επόμενες δράσεις που έχουμε προγραμματίσει.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email