Ψυχολογική Υποστήριξη ΣΚΛ

//Ψυχολογική Υποστήριξη ΣΚΛ
202301151259408727

Ψυχολογική Υποστήριξη ΣΚΛ

16 χρόνια δωρεάν Ψυχολογικής Υποστήριξης‼️
Το 2007 ο Σύλλογός μας, κατανοώντας ήδη από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, τη ζωτική ανάγκη αλλά και την τεράστια σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης των καρκινοπαθών, των μελών των οικογενειών τους καθώς και των φροντιστών τους, κατάφερε να προσφέρει σε αμέτρητους 🧑‍🤝‍🧑👭👬👫🧑‍🤝‍🧑👭👬👫🧑‍🤝‍🧑👭👬🧑‍🤝‍🧑👬 συνανθρώπους μας, πάντοτε απολύτως δωρεάν τη δυνατότητα διενέργειας ατομικών συνεδριών αλλά και συμμετοχής σε ομάδες, οι οποίες τα τελευταία δυο χρόνια, γίνονται αναγκαστικά εξ αποστάσεως λόγω covid, χρησιμοποιώντας τα μέσα που μας προσφέρει η τεχνολογία🖥️💻📞
Συνολικά 11 εθελοντές και εθελόντριες ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές/τριες, για άλλη μια χρονιά βρίσκονται δίπλα μας και δίπλα σε όποιον/α χρειάζεται βοήθεια.
☎️Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στον αριθμό 2410620393 καθημερινά τα απογεύματα από Δευτέρα έως και Παρασκευή 6-8 και τα πρωινά της Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 10.30-12. 30 και να ζητήσετε βοήθεια.
👫Ένας εθελοντής/ντρια του γραφείου μας θα φροντίσει άμεσα να έρθετε σε επαφή με έναν από τους/τις ψυχολόγους μας για να σας υποστηρίξει στις αληθινά δύσκολες στιγμές που περνάτε εσείς ή οι αγαπημένοι σας άνθρωποι.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ ❤️💙
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email