Συγκεντρώνουμε ρούχα για τους πρόσφυγες

///Συγκεντρώνουμε ρούχα για τους πρόσφυγες
201711170030488843

Συγκεντρώνουμε ρούχα για τους πρόσφυγες

Αλληλεγγύη είναι η γνησιότερη μορφή του υπαρκτού Ανθρωπισμού, αποτελώντας την απόδειξη της υλικής, ψυχικής και πνευματικής ενότητας, συνεργασίας και συμπαράστασης μεταξύ των ανθρώπων, πέρα από φυλετικές, θρησκευτικές, οικονομικές, πολιτικές ή άλλες διαφορές.
Η Αλληλεγγύη δεν είναι μια εκδήλωση οίκτου του ισχυρού προς τον αδύνατο, αλλά η έκφραση της ανάγκης ενότητας του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο.
Εκείνος που σήμερα είναι αδύνατος και πάσχει, αύριο μπορεί να είναι δυνατός και ευτυχής, ενώ εκείνος που σήμερα είναι δυνατός και ευτυχής, αύριο μπορεί να είναι ασθενής και να πάσχει.
Αυτό το κατάλαβαν και το απέδειξαν οι χιλιάδες προσφορές των συμπολιτών μας εδώ και τρεις μέρες.Το κατάλαβαν και το απέδειξαν οι δεκάδες των εθελοντών που δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το κατάλαβαν και το απέδειξαν οι περαστικοί που στάθηκαν και βοήθησαν. Ήμαστε περήφανοι που ήμασταν κι εμείς εκεί στηρίζοντας την συγκινητική προσπάθεια του Προσφέρω και του Artivistas να ανακουφίσουν συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email