Έναρξη Ειδικού Ογκολογικού Ιατρείου στο ΓΝΛ. «Οδοντιατρικό – Ογκολογικό Ιατρείο»

//Έναρξη Ειδικού Ογκολογικού Ιατρείου στο ΓΝΛ. «Οδοντιατρικό – Ογκολογικό Ιατρείο»
202307120708180691-900x611

Έναρξη Ειδικού Ογκολογικού Ιατρείου στο ΓΝΛ. «Οδοντιατρικό – Ογκολογικό Ιατρείο»

Την Τρίτη 11/7 μέλη του Συλλόγου μας συμμετείχαν σε συνάντηση με το Διοικητή του ΓΝΛ κ. Γρηγόρη Βλαχάκη και την κα Παρασκευή Σιαφάκα, Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος Μονάδας ΑμεΑ Παίδων-Ενηλίκων Γ.Ν.Λάρισας και την κα Αικατερίνη Πασσά, Οδοντίατρο Στοματολόγο, Επιμελήτρια Οδοντιατρικού Τμήματος Μονάδας ΑμεΑ Παίδων-Ενηλίκων Γ.Ν.Λάρισας, Υπεύθυνη Στοματολογικού Ιατρείου & Ογκολογικού-Στοματολογικού Ιατρείου προκειμένου να ενημερωθούν για την «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ».
Με τη σειρά μας λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο λειτουργίας του Οδοντιατρικού Τμήματος-Μονάδας ΑμεΑ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έχει ξεκινήσει η λειτουργία Ειδικού Ογκολογικού Ιατρείου. Το «Οδοντιατρικό – Ογκολογικό Ιατρείο» θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή 8.30 με 13.00 στα Εξωτερικά Ιατρεία του Οδοντιατρείου. Θα είναι δυνατή η καταγραφή των αναγκών των ασθενών, η προετοιμασία του στόματος πριν την έναρξη της θεραπείας, η παρακολούθηση κατά τη διάρκειά της θεραπείας και η καταγραφή, παρακολούθηση ή και αντιμετώπιση των πιθανών επιπλοκών.

Τα ραντεβού θα κλείνονται είτε μέσω του 14444 είτε απευθείας στο 2413504200 και υπεύθυνη του ιατρείου ορίστηκε η κα Πασσά Αικατερίνη.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ενημερωθήκαμε με χαρά ότι το Οδοντιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου συνδέθηκε με την CureCancer.gr στο πλαίσιο του προγράμματος SymbIASIS, γεγονός που χαιρετίζουμε ως Σύλλογος καθώς ήδη έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία σε εξαιρετικές δράσεις/επιμορφώσεις που σε πανελλήνιο επίπεδο η αγαπητή μας κα Ουρανία Νικολάτου – Γαλίτη, Επιστημονική Υπεύθυνη της CureCancer, διοργανώνει τα τελευταία χρόνια.

*Η CureCancer.gr, υποστηρίζει τα άτομα, όπως εμείς, και οι οικογένειές μας κατά τη θεραπεία του καρκίνου και την μετέπειτα επιβίωση.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι το Οδοντιατρικό Τμήμα- Μονάδα ΑμεΑ του ΓΝΛ έχει οριστεί ως Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ειδικότητας « Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας» από το 2019 (4/7/2019, ΦΕΚ 2775 τεύχος Β) και είναι ένα από τα 5 κέντρα που ορίστηκαν:

• Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπείου Βούλας
• Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου
• Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο
• Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
• Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο»

Η φωτό είναι από το site LarissaPress.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email