Ανακοίνωση 🌞

//Ανακοίνωση 🌞
356254411_2938041916325861_5692714646024495253_n

Ανακοίνωση 🌞

Ο Ιούλης κι ο Αύγουστος είναι μήνες διακοπών για τους περισσότερους (και τους πιο τυχερούς)
Καθένας και καθεμία που μπορεί, θα χαρίσει στο σώμα, την ψυχή και τη σκέψη του, μια μικρή ή μεγαλύτερη «παύση».

Μια θάλασσα, ένα βουνό, ένα νησάκι, ένα χωριουδάκι, ένα σπίτι φιλικό ή το σπίτι των παππούδων σας, ένας κοντινός ή μακρινός προορισμός ελπίζουμε να σας περιμένει για λίγη ξεκούραση κι ανεμελιά. Χαρείτε τα!
Μέρες αναγκαίας αποφόρτισης (αλλά και επαναφόρτισης στη συνέχεια!) όμως είναι οι μέρες που έρχονται και για όλους τους καταπληκτικούς εθελοντές και εθελόντριες του Συλλόγου μας, χάρη στους οποίους, αποκλειστικά και μόνον, στηρίζεται η καθημερινή λειτουργία μας, εδώ και 17 συνεχόμενα χρόνια (και σας ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ γι αυτό!!! ).

Τέλος Αυγούστου λοιπόν σας περιμένουμε ξεκούραστους όλους κι όλες σας πάλι κοντά μας και μακάρι να έρθετε και ακόμα περισσότεροι δίπλα μας, να γνωριστούμε και να γίνετε κι εσείς κομμάτι της μεγάλης κι ωραίας ομάδας των εθελοντών/ντριων μας .

Με τη σκέψη μας όμως γι άλλη μια χρονιά σε όλους τους συνανθρώπους μας, που ενδεχομένως αυτό το διάστημα που τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά, χρειάζονται το Σύλλογό μας κοντά τους, είτε γιατί οι ίδιοι τώρα νοσούν είτε γιατί είναι φροντιστές ασθενών, συνεχίζουμε να δίνουμε τη δυνατότητα να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα 6948934285 (Ιωάννα) και 6944896181 (Γιάννης). Κι οι δυο τους θα είναι εκεί για όλους και όλες σας και να είστε σίγουροι/ες ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν (και λίγο παραπάνω ).

Μένουμε συνδεδεμένοι