Διημερίδα για τις αιματολογικές κακοήθειες με τίτλο «Προς μία νέα εποχή διάγνωσης και θεραπείας»

///Διημερίδα για τις αιματολογικές κακοήθειες με τίτλο «Προς μία νέα εποχή διάγνωσης και θεραπείας»
202209251437394425

Διημερίδα για τις αιματολογικές κακοήθειες με τίτλο «Προς μία νέα εποχή διάγνωσης και θεραπείας»

Έπεσε η αυλαία της φετινής διημερίδας για τις Αιματολογικές Κακοήθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου(ΕΛΛΟΚ), το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης 40 συλλόγων ασθενών της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε 23-24 Σεπτέμβρη στο Divani Palace.
Ευχαριστούμε από καρδιάς.
Τους επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, γιατρούς, ερευνητές, ειδικούς ψυχικής υγείας και δημόσιας υγείας & υγειονομικών συστημάτων από όλη τη χώρα που υποστήριξαν τη Διημερίδα με τη δυναμική συμμετοχή τους.
Τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Α’ και Β’ βαθμού, τις διοικήσεις των νοσοκομείων της πόλης μας, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία που στάθηκαν δίπλα σε όλους μας αναγνωρίζοντας τον αγώνα που γίνεται από την μεγάλη κοινότητα των ασθενών.
Τους χορηγούς επικοινωνίας της διημερίδας της ΕΛΛΟΚ: DailyPharmaNews.gr, Ελευθερία (έντυπη και ηλεκτρονική), ΕΡΤ Λάρισας, ΕΡΤ3, HealthDaily, Larissanet, Virus και όλους τους φίλους δημοσιογράφους της πόλης μας, όλων των μέσων, έντυπων, ηλεκτρονικών, τηλεοπτικών που και χωρίς να είναι τυπικά χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης, επικοινώνησαν το μεγάλο για την πόλη μας γεγονός καθώς και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας για την θερμή του υποστήριξη.
Ήταν τιμή και μεγάλη χαρά για το Σύλλογό μας να υποδεχτεί στη Λάρισα για πρώτη φορά όλους τους αγαπημένους φίλους, συνεθελοντές, εκπροσώπους των συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, που ταξίδεψαν από όλη τη χώρα για να βρίσκονται όλοι μαζί εδώ αυτές τις δυο μέρες αλλά και όσους ήταν κοντά μας μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει πια το διαδίκτυο!
Ευχόμαστε στο μέλλον ανάλογα γεγονότα, να ταξιδεύουν ολοένα και συχνότερα «εκτός τειχών». Είναι σημαντικό για όλους τους ασθενείς να νιώθουν πως η καρδιά της Ελλάδας χτυπά το ίδιο δυνατά σε κάθε γωνιά της Επικράτειας. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεται βήμα, και χώρος και χρόνος σε όλους τους συλλόγους και τους ανθρώπους τους. Είναι σημαντικό να μηδενίζουμε τις αποστάσεις κάθε είδους. Γιατί είναι σημαντικό να νιώθουμε ΜΑΖΙ!
Τέλος χρωστάμε να μεγάλο Ευχαριστώ στους ακούραστους Ανθρώπους που με τόσο επαγγελματισμό αλλά και ήθος εργάζονται στην ΕΛΛΟΚ, για την ΕΛΛΟΚ, για όλους εμάς, τη Μαρία μας, τον Άρη, τη Μυρτώ μας! Είμαστε τυχεροί που σας έχουμε κοντά μας!
Ευχαριστούμε ΕΛΛΟΚ για όλα!!!
Κι ας μας επιτραπεί να πούμε με την παρούσα ανάρτηση κι ένα ακόμα Ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους, τα μέλη και τους σπουδαίους εθελοντές του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, που απέδειξαν περίτρανα με πολλούς εμφανείς ή λιγότερο εμφανείς τρόπους, γιατί γίναμε ένας πραγματικά μεγάλος σύλλογος και εμείς και γιατί μπορούμε να κάνουμε όσα κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να στηριζόμαστε πουθενά αλλού παρά μόνο στις καρδιές, στο μυαλό και τα χέρια μας, που ξέρουν να δουλεύουν σαν ΕΝΑ!
Περήφανοι και Ευγνώμονες για όλους σας!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email