Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο: «Η Συμβολή της Ποζιτρονιακής (ΡΕΤ) Απεικόνισης στους Ογκολογικούς Ασθενείς»

///Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο: «Η Συμβολή της Ποζιτρονιακής (ΡΕΤ) Απεικόνισης στους Ογκολογικούς Ασθενείς»
202206260836348522

Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο: «Η Συμβολή της Ποζιτρονιακής (ΡΕΤ) Απεικόνισης στους Ογκολογικούς Ασθενείς»

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους υποστήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνον, τη χτεσινή πολύ σημαντική, για το σύνολο των πολιτών της πολυπληθούς 5ης ΥΠΕ, εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προσεχή λειτουργία Pet στο ΠΓΝΛ, χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Σε μια πόλη που κυριολεκτικά φλεγόταν χτες σε θερμοκρασίες άνω των 40°C, με black out, αρκετή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης αλλά και με συνεχόμενες διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκειά της, γεγονότα που σίγουρα δυσκόλεψαν όλους μας αλλά παράλληλα μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αφού πραγματικά ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας να είμαστε εκεί, όλοι μαζί, όπως όλοι μαζί μόνο και πάντα οφείλουμε να είμαστε, αν θέλουμε όντως να βελτιώσουμε το σύνολο των υπηρεσιών υγείας που αξίζει να έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι.
Ευχαριστούμε το σύνολο του επιστημονικού κόσμου και της ακαδημαϊκής κοινότητας που ασχολείται με τη νόσο του καρκίνου στην περιφέρειά μας και ήταν δυναμικά παρόντες.
Ευχαριστούμε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Βασίλη Πινακά, το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ, Ηλία Τσιαούση, τον Διοικητή ΠΓΝΛ Δημήτρη Κατσικονούρη, τον Αναπληρωτή Διοικητή ΠΓΝΛ Γιώργο Αποστολίνα, τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννη Τσούγκο, τον πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας Ογκολογίας, Θάνο Κωτσάκη, την Επίκουρη Καθηγήτρια Πυρηνικής Ιατρικής Βαρβάρα Βαλοτάσιου,τον Δ/ντη Πυρηνικής Ιατρικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών & του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center/Πρόεδρο της ΕΕΠΙ&ΜΑ, Ιωάννη Κούτσικο, τον Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, Γεώργιο Καπετανάκη, τους ανθρώπους τους Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον καθηγητή πυρηνικής ιατρικής Πάνο Γεωργούλια που χωρίς αυτόν αυτή η εκδήλωση δε θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί.
Με γνώση, σύνεση κι έχοντας στο επίκεντρο πάντα και μόνο το βέλτιστο για τον ογκολογικό ασθενή …. συνεχίζουμε!!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email