ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

//ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
202206260845133330

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Αγαπητές φίλες και φίλοι‼️
🔏Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία του συλλόγου μας θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.
🧑‍🤝‍🧑👭🧑‍🤝‍🧑Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριές μας για την αμέριστη, καθημερινή υποστήριξη που παρείχανε στο πολύπλευρο και απαιτητικό έργο του συλλόγου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, υπό αντίξοες μάλιστα για ακόμα μια φορά υγειονομικές συνθήκες, οι οποίες όμως όπως περίτρανα αποδείξαμε δεν μας εμπόδισαν από το να είμαστε δημιουργικοί, δραστήριοι, αποτελεσματικοί και χρήσιμοι σε όλους όσους χρειάστηκαν την υποστήριξή μας.
🙏🙏Ευχαριστούμε όλους τους νέους φίλους και φίλες που προστέθηκαν φέτος στο δυναμικό των τυπικών αλλά και άτυπων εθελοντών μας, μεγαλώνοντας και εμπλουτίζοντάς μας ακόμα περισσότερο καθώς και όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας, βοηθώντας μας να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο τους συνανθρώπους μας, συνεργασίες που πολλές φορές τις ανέδειξαν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και πολλές φορές πολλή και σημαντική έμπρακτη βοήθεια μάς δόθηκε σιωπηλά χωρίς να τη μάθει κανείς.
⛱️Ένα μικρό διάλειμμα λοιπόν για να ανακτήσει το έμψυχο υλικό μας ξανά τις δυνάμεις του και να επανέλθει αναζωογονημένο, έτοιμο ξανά για δράση όμως..
☎️☎️Επειδή οι ανάγκες των συνανθρώπων μας που νοσούν καθώς και των φροντιστών τους δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε να κάνουν “διακοπές” όπως πάντα θα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6948934285 και 6944896181.
👪Στην άλλη άκρη της γραμμής κάποιος θα είναι εκεί για σας!!
📧(Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσω του karkinlar@yahoo.gr είτε με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου μας)
Καλό καλοκαίρι ❤️
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email