Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας στο γραφείο του ΣΚΛ

///Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας στο γραφείο του ΣΚΛ
412400034_10227532900803192_4883081622523414837_n

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας στο γραφείο του ΣΚΛ

Η ζωή ενός εθελοντή στο χώρο του κινήματος των ασθενών με καρκίνο φυλάει απίστευτους θησαυρούς μέσα της.
Από τις ομορφότερες και πιο δυνατές στιγμές όλων όσων απόψε υποδεχτήκαμε στα γραφεία του Συλλόγου μας την υπέροχη συντροφιά του Αϊ Βασίλη, ήταν τα τραγούδια, οι αγκαλιές, τα γέλια, οι κουβέντες που κάναμε με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας .

Σας ευχαριστούμε για την τρυφεράδα και τη χαρά σας που φόρτισε τις καρδιές μας, για τα δάκρυα συγκίνησης που γέμισαν τα μάτια μας, για τη δύναμη και τη σοφία των λόγων σας που ανατροφοδότησε τις ψυχές μας.

Τα λόγια του νεαρού Γιώργου ” είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι, είμαστε όλοι άνθρωποι..” και η συμβουλή του Δημήτρη Ταξιάρχη “όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα εσείς να κοιτάτε ψηλά και να προχωράτε..” είναι τα πιο ακριβά “μαθήματα” και “δώρα” που μπορεί να λάβει καθένας και καθεμιά από μας. Κυρίως όταν νιώθουμε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι, αδύναμοι, μόνοι.

Ας υποκλιθούμε όλοι κι όλες μας μπροστά σε αυτά τα καταπληκτικά παιδιά, τις οικογένειες και τους εκπαιδευτές τους κι ας στοχαστούμε όλοι εμείς οι “μεγάλοι” τα φετινά Χριστούγεννα έστω για λίγο πάνω στα σημαντικά και ουσιώδη της ζωής. Κι αν τυχόν μας βρούμε να έχουμε χάσει το νόημα και την αλήθεια της, ας τη νοηματοδοτήσουμε ξανά… Κι ας την ξαναπάρουμε απ’ την αρχή…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email