Συνάντηση της προέδρου μας με τον με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριο Βούλγαρη

//Συνάντηση της προέδρου μας με τον με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριο Βούλγαρη
202212201904039702

Συνάντηση της προέδρου μας με τον με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριο Βούλγαρη

Με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριο Βούλγαρη και τον κ. Θοδωρή Κυρόπουλο MBBS, PhD, FERS, Ιατρικό Βιοχημικό, υπεύθυνο Τομέα Υγείας του Δήμου μας , ο οποίος από σήμερα ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας του Δ. Λαρισαίων, συναντήθηκε το πρωί η πρόεδρός μας κα Ιωάννα Καραβάνα, με σκοπό τη διεύρυνση της συνεργασίας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δήμου μας, επιθυμώντας όλοι μας την ενδυνάμωση έτι περαιτέρω της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης του συλλόγου μας επιπλέον και με το Κέντρο Κοινότητας, υπηρεσίας κομβικής σημασίας για την πληθώρα των ευάλωτων συνανθρώπων μας με καρκίνο (και όχι μόνον).

Στη σημερινή μας συνάντηση είχαμε επίσης τη δυνατότητα να συζητήσουμε εκτενώς και για την μεγάλη αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ξενώνα/δομής φιλοξενίας καρκινοπαθών και συνοδών, μια δομή που λείπει από την περιοχή μας δημιουργώντας συχνά, τεράστια και δυσεπίλυτα προβλήματα στην τόσο ευάλωτη αυτή ομάδα ασθενών, που όμως ευελπιστούμε ότι με τη συνδρομή και τη συνεργασία όλων μας, πολιτών και φορέων της πόλης, θα καταφέρουμε να δημιουργηθεί στο εγγύς μέλλον.

Η προσπάθειά μας αυτή υποσχόμαστε ότι θα συνεχιστεί με κάθε ανθρωπίνως δυνατό τρόπο, ακόμα εντονότερα εφεξής, πολλώ δε μάλλον αφού και το σχετικό νομοσχέδιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα που αφορά μεταξύ άλλων και στις ΔΑΦΑ, και το οποίο βρισκόταν σε διαβούλευση έως το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email