Δωρεά Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας

///Δωρεά Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας
26655186_1217879318347936_1022954987_o

Δωρεά Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας σήμερα Παρασκευή 05/01/2018 παρέδωσε στη Διοίκηση και τους εργαζομένους στην Ογκολογική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , τον εξοπλισμό που δώρισε προς εξυπηρέτηση των νοσηλευόμενων καρκινοπαθών και των συνοδών τους.
Ήδη από την χτεσινή ημέρα κατά την οποία τα είδη μεταφέρθηκαν και συναρμολογήθηκαν στο χώρο, οι ασθενείς αντιμετώπισαν με έκπληξη και χαρά την απόφασή μας να διαμορφωθεί ένας διαφορετικός χώρος αναμονής ειδικά γι αυτούς
Στη συνέχεια ο Διοικητής κος Π. Νάνος , ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Δ. Λιόλος μαζί με την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Β. Κοκκάρα, την Διευθύντρια των Οικονομικών Κ. Φιλίππου, την Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Κ. Παλιογιάννη και την Πρόεδρο του Συλλόγου μας μετέβησαν στο χώρο του Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας όπου προγραμματίστηκε η επόμενη δράση μας για την βελτίωση και του χώρου αυτού.
Μείνετε συντονισμένοι. Θα επανέλθουμε σύντομα με τα αποτελέσματα και της επόμενης κίνησής μας!
Να επαναλάβουμε τις θερμές ευχαριστίες όλων μας σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δίνετε έτσι την δυνατότητα να συνεχίζουμε να κάνουμε τις δύσκολες ώρες του καρκίνου ευκολότερες.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email