#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202111211410073135

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.
Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.
Το μήνυμά μας σήμερα επικοινωνεί ηαγαπητή μας Σταυρούλα Σδρόλια.
Η Σταυρούλα Σδρόλια είναι αρχαιολόγος, διδάκτωρ βυζαντινής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η διατριβή της είχε θέμα «Οι τοιχογραφίες του καθολικού της Μονής Πέτρας στο Καταφύγι Καρδίτσας (1625) και η ζωγραφική των ναών των Αγράφων του 17ου αιώνα», το οποίο εκδόθηκε το 2012 από το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών του Υπουργείου Πολιτισμού.
Από το 1982 υπηρετεί στην 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στη Λάρισα, της οποίας υπήρξε προϊσταμένη και τελευταία, της ενιαίας Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.
Ασχολήθηκε με την καταγραφή πολλών μνημείων της Θεσσαλίας, για τα οποία έχει δημοσιεύσει σχετικές μελέτες, κυρίως στον τομέα της ζωγραφικής, καθώς και με προγραμματισμό και επίβλεψη εργασιών συντήρησης.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με την προβολή του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, που συγκεντρώνει αντιπροσωπευτικές όψεις του Θεσσαλικού πολιτισμού.
Σας ευχαριστούμε κα Σδρόλια!
Photo by Fotis Natsioulis !!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email