#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202111221641518535

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.
Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.
Το μήνυμά μας ταξιδεύει σήμερα με την Ολυμπία Καλαμπαλίκη.
Η αγαπημένη μας Ολυμπία είναι ψυχολόγος MSc, υποψήφια διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και όταν δεν ασκεί το επάγγελμα της ψυχολόγου ή δε διδάσκει στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας.. ασχολείται με τον πολιτισμό !
Από το 2013 είναι υπεύθυνη εθελοντών και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Λάρισας, ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια διοργανώνει μαζί με τη Δήμητρα Μπαράτση το TaratsaFilmFestival Λάρισας .
Πιστεύει και το λέει ότι « όλοι μας έχουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας εμφανίζονται .. αρκεί να το θέλουμε!»
Πρόσφατα η ασύχαστη Ολυμπία έγινε μέλος του εθελοντικού δυναμικού του Συλλόγου μας συμμετέχοντας σε δράσεις μας με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και με την ευγένεια, το χαμόγελο, τα αστεία της και με την αστείρευτη ενεργητικότητά της που την χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email