Συμβολικός Περίπατος Ευαισθητοποίησης – Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

///Συμβολικός Περίπατος Ευαισθητοποίησης – Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
408148923_3057090911087627_5794777898388913324_n

Συμβολικός Περίπατος Ευαισθητοποίησης – Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων και ο Σύλλογός μας, ενώσαμε για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις μας και συνδιοργανώσαμε την Τετάρτη ένα Συμβολικό Περίπατο Ευαισθητοποίησης με αφορμή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (International Volunteer Day), όπως αυτή καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το 1985.

Πολύχρωμα μπαλόνια που σηματοδοτούσαν τις διαφορετικές αφετηρίες της προσφοράς και του έργου όλων των εθελοντικών οργανώσεων που συμμετείχαν, υπέροχες μουσικές από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαρισαίων και μεγάλα χαμόγελα γέμισαν τους χριστουγεννιάτικους δρόμους της πόλης μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους και τις φίλες που ανταποκριθήκατε στο δημόσιο κάλεσμά μας και περπατήσατε μαζί μας.

Ευχαριστούμε τους ακούραστους εθελοντές και εθελόντριες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας ΟΚΑΝΑ – Εργαστήρι Ζωής, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, την Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Ν. Λάρισας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Λάρισας, το Κοινωνικό Δίκτυο Κανείς Μόνος, τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, τους Δρομείς Φαλάνης, τον Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.
Ευχαριστούμε τον κάθε έναν και την καθεμία από όλους εσάς που με την προσφορά, την αφοσίωση, την αλληλεγγύη και στήριξη που καθημερινά προσφέρετε στον συνάνθρωπό σας, καταφέρνετε να κάνετε τον κόσμο μας ομορφότερο.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email