Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας για τον μήνα Movember

///Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας για τον μήνα Movember

Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας για τον μήνα Movember

Τα …μουστάκια…ταξιδεύουν!!!
Μπράβο στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας που σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου , την Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος , την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ και με την συνηγορία του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης, διοργάνωσε το Σάββατο 18/11 ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ, η οποία εντασσόταν στη διεθνή εκστρατεία MOVEMBER κατά τη διάρκεια της οποίας οι ιατροί ουρολόγοι Χρήστος Γκαζής και Ευάγγελος Ζαγάρας ενημέρωσαν και συζήτησαν με το κοινό για τον καρκίνο του προστάτη ενώ ο Ανδρέας Καρασαββίδης, αντιπρόεδρος του συλλόγου Φίλων κέντρου υγείας Λιτοχώρου μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία.

Θερμά συγχαρητήρια στο φίλο και πρόεδρο του Συλλόγου Κατερίνης, Γιώργο Καπετανάκη καθώς και στα μέλη του ΔΣ για την ανάληψη της σχετικής πρωτοβουλίας.

Είναι μεγάλη η χαρά όλων μας κάθε φορά που συνειδητοποιούμε ότι οι σύλλογοι ασθενών της περιφέρειας δυναμώνουμε τη φωνή και την παρουσία μας καθημερινά από άκρη σε άκρη της χώρας όπως και κάθε φορά που ξανασυναντιόμαστε για καλό σκοπό με άλλα στελέχη του κινήματος ασθενών.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου μας Ιωάννα Καραβάνα, η Ελένη Ντελιοπούλου (Άλμα Ζωής) υπεύθυνη για το πρόγραμμα φιλοξενίας ασθενών της ΕΛΛΟΚ στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.

ΥΓ: στα συγκινητικά (+) της βραδιάς η προσωπική γνωριμία μας με καρκινοπαθή ωφελούμενο του προγράμματος φιλοξενίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου που υλοποιούμε τα τελευταία 3 χρόνια στις πόλεις της Αθήνας, Θεσσαλονίκης & Πάτρας, ο οποίος ταξίδεψε και αυτός ως τη Κατερίνη για να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένειά του τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email