“ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ”

43342665_1110352775807708_2747742126895792128_n

“ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ”

Ταιριάζουμε στη Λάρισα: μία τριήμερη δράση με στόχο την αλλαγή της αντίληψης για τα άτομα με αναπηρία, μέσα από την ομαδικότητα και την ψυχαγωγία και κυρίως έξω από τους συνήθεις χώρους δραστηριοποίησης των ατόμων αυτών. Γιατί ανακαλύπτοντας αυτά που μας ενώνουν, αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ αυτά που μας χωρίζουν.Η δράση ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ είναι μία πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα, στο Π. Φάληρο και στην Πτολεμαΐδα.
Φέτος η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε για πρώτη φορά στη Λάρισα, στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2018, σε συνεργασία με την Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και τον Σύλλογο Γονέων Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
Ο σύλλογος μας ήταν παρών με εθελοντές και μέλη του , τα όποια μοίρασαν έντυπο πληροφοριακό υλικό για τον καρκίνο του μαστού και το συμβολικό ροζ κορδελάκι ,στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που ο ΣΚΛ πραγματοποιεί εντός του μήνα Οκτωβρίου.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email