Ποδηλατάδα – Μαζί πιο δυνατές!

///Ποδηλατάδα – Μαζί πιο δυνατές!
387333770_1299792847568773_5048955572566460548_n

Ποδηλατάδα – Μαζί πιο δυνατές!

Η Ποδηλατάδα #7- “Μαζί πιο δυνατές!” γράφτηκε με ανεξίτηλο ….ροζ στις καρδιές όλων όσων τη ζήσαμε Ήταν μια πραγματικά συγκινητική και σπουδαία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού προκειμένου να αναδειχθεί η ανάγκη υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και ανάδειξης της σημασίας του προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

 

Ευχαριστούμε το Δήμο Λαρισαίων, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ), την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, τις συμμετέχουσες στα τμήματα του προγράμματος ‘Άθληση και Γυναίκα” και τους καθηγητές τους, τους εθελοντές, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας αλλά και κάθε έναν και καθεμία, από όσους κι όσες σταθήκατε δίπλα μας απόψε με τα ποδήλατά σας ή βαδίσατε πλάι μας.

Ευχαριστούμε κι όλους όσους φροντίσατε για την ασφάλειά μας την Τροχαία Λάρισας, τη Δημοτική Αστυνομία, τις εθελοντικές ομάδες Ε.Ο.Δ.Υ.Α., ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Ήμασταν πολλοί. Και ήμασταν Μαζί!! Και αυτό το “Μαζί” είναι κάθε φορά, το ομορφότερο, το πιο σπουδαίο και ίσως το μόνο που αλήθεια μπορούμε να κάνουμε για έναν κόσμο που μπορούμε, θέλουμε κι επιλέγουμε να κάνουμε καλύτερο και ασφαλέστερο για όλους κι όλες μας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, μακριά από στερεότυπα, κρατώντας το χαμόγελο στα χείλη μας και την ελπίδα στις καρδιές μας!!! Συνεχίζουμε…

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email