#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202111171934163465

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.

Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.

Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.

Το μήνυμα σήμερα στέλνει η Ιωάννα Δεληγιάννη.

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Έκανε σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και έλαβε το πρώτο της μεταπτυχιακό δίπλωμα στη «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» το 2017 ενώ τώρα είναι ξανά και πάλι φοιτήτρια στο Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου «Μουσειολογία-Πολιτιστική Διαχείριση».

Εργάστηκε από το 1996 έως το 2007 στο Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας, όπου συμμετείχε στη διοργάνωση και συντονισμό των εκθέσεων και δράσεών του και από το 2007 έως σήμερα εργάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

Σήμερα, από τη θέση της αν. προϊσταμένης Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών του μουσείου, εκτός των άλλων καθηκόντων της, συντονίζει και οργανώνει τις εκθέσεις και τις δράσεις του μουσείου.
Αγαπά ιδιαίτερα τον χώρο του πολιτισμού τον οποίο πιστά υπηρετεί εδώ και 25 χρόνια και λατρεύει τις επισκέψεις σε μουσεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς πιστεύει ότι τα μουσεία αποτελούν ζωντανό κύτταρο της κάθε κοινωνίας και συμβάλλουν τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινωνική ανάπτυξη.

Photo by Fotis Natsioulis

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email