#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202111171930430884

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.
Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.
Το μήνυμα σήμερα στέλνει η Ελένη Τσιάνα.
Με λένε Ελένη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Σπούδασα Φαρμακευτική στη Θεσσαλονίκη ενώ οι μεταπτυχιακές μου σπουδές συνεχίστηκαν στο τμήμα Ιατρικής Θεσσαλίας.
Εργάστηκα σαν φαρμακοποιός στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων ενώ τους τελευταίους μήνες έχω ανοίξει το δικό μου φαρμακείο.
Υπερ-Αγαπώ τους ανθρώπους μου και τον σκύλο μου, λατρεύω τα ταξίδια, ηρεμώ όταν περνάω χρόνο με φίλους, διχάζομαι ανάμεσα στο ερώτημα βουνό ή θάλασσα κι εδώ και λίγα χρόνια χαίρομαι όταν υπενθυμίζω σε όλους πως η Πρόληψη είναι η πιο αποτελεσματική Θεραπεία!
Αν ο Οκτώβριος είναι ροζ, ο Νοέμβριος πρέπει να είναι μπλε και γεμάτος μουστάκια. Να είναι ο μήνας που θα παρακινούμε, θα ενθαρρύνουμε, θα κινητοποιούμε τον μπαμπά, τον αδελφό, το αγόρι μας να φροντίσουν τον εαυτό τους και να μην αμελούν την υγεία τους γιατί τους θέλουμε καλά και δίπλα μας!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email