Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

///Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
72469443_1684298271700238_3788004633578831872_o

Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Μια ακόμα επιτυχημένη και συνδυασμένη δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε σήμερα από το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και το ΣΚΛ, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας.
Μια υπόθεση σχεδόν αποκλειστικά γυναικεία, με τρεις λαμπρές επιστημόνισσες, την κα Αντιγόνη Πουλτσίδη (Επίκ. Καθηγήτρια Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), την κα Βασιλική Ριζούλη ( Παθολόγος – Ογκολόγος, Επιστ. Υπεύθυνη Μονάδας Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ Θεσσαλίας) και την κα Φωτεινή Σιμοπούλου
(Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος, Συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας) που κράτησαν με τις εξαιρετικά εύληπτες εισηγήσεις τους ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού ενώ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παριστάμενους άντρες και γυναίκες.
Συντονιστής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κος Κωνσταντίνος Χατζηθεοφίλου ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η παθολογοανατόμος κα Ειρήνη Τζιαστούδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και η Πρόεδρός μας κα Ιωάννα Καραβάνα ενώ λίγο πριν το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πάτσγουόρκ Μάνια Χατζηιωαννίδη καρκινοπαθής και η ίδια πρόσφερε μαξιλαράκια-καρδιές που εθελόντριες του συλλόγου ράβουν και τα δωρίζουν σε γυναίκες που χειρουργούνται από καρκίνο μαστού.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email