Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και..του καρκίνου- Ευ ζην

///Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και..του καρκίνου- Ευ ζην
33038965_1306910892778111_8461011497819045888_n

Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και..του καρκίνου- Ευ ζην

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Divani Palace, στη Λάρισα, η επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και…του καρκίνου» , η οποία διοργανώθηκε από τη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Την εκδήλωση προλόγισαν και τη φύση της επεξήγησαν οι κ.κ. Τεπετές και Πουλτσίδη, Καθηγητές Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ακολούθησαν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από την κα Βλαχάβα, διαιτολόγο – διατροφολόγο περί της διατροφής ως μέσο πρόληψης του καρκίνου αλλά και κατόπιν της εκδήλωσης αυτού, από την Καθηγήτρια Πνευμονολογίας κα Δανιήλ, η οποία αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο της καθημερινής σωματικής άσκησης, ως μέσο πρόληψης του καρκίνου και τέλος, από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κουρέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενούμενοι στην εκδήλωση ήταν ο σεφ κ. Μαμαλάκης αλλά και η σύμβουλος ευεξίας κα Πετρουλάκη, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους στην ολοκλήρωση της επιστημονικής αυτής ημερίδας.
Ο Σύλλογός μας έδωσε το παρόν και σ´αυτή την εκδήλωση, αφού μας εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος κ. Μ. Γκιτέρσου, ο ταμίας κ. Χ. Χρήστου, η κα. Πηνελοπη Λιάκου καθώς και ο Γραμματέας κ. Γ. Γκούμας.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email