Συνέντευξη της προέδρου κας Ιωάννας Καραβάνα στο Istorima

//Συνέντευξη της προέδρου κας Ιωάννας Καραβάνα στο Istorima
MV5BMjY3NmY3MzYtYjM2NS00MzA0LTlhZWItM2MyYzFmYTlmNjE5XkEyXkFqcGdeQXVyNzg5OTk2OA@@._V1_FMjpg_UX1000_

Συνέντευξη της προέδρου κας Ιωάννας Καραβάνα στο Istorima

Ευτυχία είναι: να σου δίνεται η ευκαιρία, ο χρόνος και ο χώρος να μιλήσεις γι αυτό που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου, γι αυτό που δίνει νόημα στην κάθε μέρα σου, για το μεράκι σου, γι αυτό που ονειρεύεσαι και που για μένα είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας . Και αυτό τελικά να φτάνει να ακουστεί πολύ μακριά και πέρα απ’ τα σύνορα του τόπου σου.

Ευγνώμων για το καθένα από τα 55′ της κουβέντας μου με τη Γεωργία Μπαιράμη.

 

*Το Istorima είναι ο τόπος που μας συνδέει με την ιστορία μας.

Είναι ο τόπος όπου οι άνθρωποι μοιράζονται ιστορίες. Ιστορίες δύσκολες, ιστορίες αγάπης, ιστορίες που μας άλλαξαν ή μας προσδιόρισαν, ιστορίες σύγχρονες ή παλιές που μας βοηθούν να γνωριστούμε, να συνδεθούμε συναισθηματικά ο ένας με τον άλλον, αλλά και με την κοινή μας Ιστορία.

Στο istorima διασώζονται οι σημαντικές ιστορίες ανθρώπων που οι ζωές κι εμπειρίες τους δεν καταγράφονται στα βιβλία της Ιστορίας.

Δημιουργήθηκε από τη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου και την ιστορικό Katherine Fleming και συνδυάζει τη δημοσιογραφία με την Ιστορία. Είναι το μεγαλύτερο εγχείρημα συλλογής προφορικών ιστοριών στην Ελλάδα.

Το Istorima είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στηρίζει το Stavros Niarchos Foundation ως Ιδρυτικός Δωρητής, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του για Ενίσχυση κι Επανεκκίνηση των Νέων.

Το Istorima είμαστε όλοι εμείς κι οι ιστορίες μας, που δεν πρέπει να χαθούν.

 

https://archive.istorima.org/interviews/EL-26102?fbclid=IwAR1cO5ITw8Ku1bjDURVmJAgeI8_FUJGrgXk17dMmaf9D-8FyKatl2kAGcpQ_aem_AUXWGNdSwQmMrzmLUaMcN4TxM8jcKMBC76Db6fnKX-NeKBa6K0BukP0REpvYAoJ_gFVo3GJIrnHgQOh8N-AbRgHw

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email