Συνεργασία ΣΚΛ με το ΣΙΚΑΕΛ

//Συνεργασία ΣΚΛ με το ΣΙΚΑΕΛ
202211081547295648

Συνεργασία ΣΚΛ με το ΣΙΚΑΕΛ

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ !
Φέτος το Νοέμβριο ο ΣΙΚΑΕΛ-Συνδεσμος Ιδιοκτητων Καταστηματων Αναψυχης και Εστιασης Ν.Λαρισας συμμετέχει δυναμικά στην καμπάνια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ανδρών της πόλης, σε σχέση με την πρόληψη καρκίνων που τους αφορούν καθώς και την ψυχική υγεία.
Μέσα από τη συνεργασία των δυο φορέων ευελπιστούμε το μήνυμα της έγκαιρης και έγκυρης πρόληψης να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας.
Οι εργαζόμενοι των μελών του ΣΙΚΑΕΛ που συμμετέχουν στην καμπάνια, καθ΄όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, θα φορούν γαλάζια ribbons ενώ εντός των επιχειρήσεων θα είναι διαθέσιμο και προσβάσιμο σε όλους έντυπο, ενημερωτικό υλικό.
Όσοι θέλετε ξεκινάτε φρεσκοξυρισμένοι και αφήνετε μουστάκι, όλο το μήνα Νοέμβρη ή απλά αναζητάτε ένα χάρτινο από τα «μουστάκια» του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, που θα βρίσκονται εντός των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη δράση, φωτογραφίζεστε μόνοι ή με τους φίλους και τις φίλες σας και ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο με το hastag #Bro_αλήθεια_γουστάρεις_τη_Ζωή;;; στηρίζοντας και εσείς με τον τρόπο αυτό το MOVEMBER στην πόλη μας!
Την Τετάρτη 9 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μμ μέλη των Δ.Σ. του ΣΙΚΑΕΛ και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας θα ταξιδέψουν οι ίδιοι το μήνυμα του MOVEMBER στους δρόμους της πόλης!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: οι καρκίνοι όταν έγκαιρα αντιμετωπίζονται μπορούν να είναι πλήρως ιάσιμοι!
Ιωάννα Καραβάνα Πρόεδρος ΣΚΛ
Νικόλαος Αθανασούλης Πρόεδρος ΣΙΚΑΕΛ
Η αφίσα της δράσης είναι ευγενική χορηγία του Sowl Creative Studio.
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email