3η Νοσηλευτική Ημερίδα Ογκολογίας Κεντρικής Ελλάδος

///3η Νοσηλευτική Ημερίδα Ογκολογίας Κεντρικής Ελλάδος
202211081813438908

3η Νοσηλευτική Ημερίδα Ογκολογίας Κεντρικής Ελλάδος

Συγχαίρουμε και Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής, της 3ης Νοσηλευτικής Ημερίδας Ογκολογίας Κεντρικής Ελλάδος, κ.κ. Κ. Μπογδάνου, Ε.Στεργίου, Σ.Στραβέλα και Κ. Ζησοπούλου, Α.Κωτσάκη, Δ.Παπαγεωργίου για την πρόσκλησή τους να συμμετέχουμε στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση που πραγματοποιείται στην πόλη μας, σήμερα 13/10/2022, και ειδικότερα στο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο: Ο νοσηλευτής στο επίκεντρο της ογκολογίας με Προεδρείο τον Α. Διοικητή ΠΓΝΛ, κ.Γ. Αποστολίνα και τον Καθηγητή Ογκολογίας κ. Α.Κωτσάκη.
Οι τεκμηριωμένες και άρτιες εισηγήσεις όλων των συμμετεχόντων καθώς και η συζήτηση που αναπτύχθηκε στη συνέχεια εφ’ όλων των θεμάτων που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια των εργασιών ανατροφοδότησαν όλους τους εμπλεκόμενους με το χώρο, τόσο τους έμπειρους και μακρά εργαζόμενους στις δημόσιες δομές υγείας μας αλλά και τους νεότερους, καθώς στην ημερίδα συμμετέχει πλήθος νέων φοιτητών των οικείων σχολών υγείας.
Στο περιθώριο της ημερίδας, η δια ζώσης συμμετοχή όλων μας, βοήθησε τα μέγιστα στο να ανταλλαγούν επιπλέον απόψεις και να επικοινωνηθούν σημαντικοί προβληματισμοί μας πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν την κοινότητα των ασθενών με νεοπλασματικές ασθένειες, και που μέσα από τη δημιουργική συνεργασία όλων μας ευελπιστούμε ότι θα οδηγήσει στην περαιτέρω βελτίωση, της συχνά πολύ δύσκολης πραγματικότητας που βιώνουν και καλούνται να διαχειριστούν οι συνασθενείς μας, τόσο εξαιτίας της ίδιας της νόσου τους όσο και εξαιτίας άλλων εξωγενών παραγόντων που επιτείνουν τις οποίες δυσκολίες τους.
Αξίζει σε κάθε περίπτωση να επισημανθεί το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης όλων των συμμετεχόντων εκ του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού καθώς και η σε βάθος γνώση τους, η ουσιαστική κατανόηση αλλά και ενσυναίσθηση που φαίνεται ότι διαθέτει ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού που στελεχώνει τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας της πόλης μας.
Συνεχίζουμε!!!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email