Συνεργασία Συλλόγου με την κλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο του Πγνλ Χρυσούλα Μπάκαβου,

//Συνεργασία Συλλόγου με την κλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο του Πγνλ Χρυσούλα Μπάκαβου,
202209251448452624

Συνεργασία Συλλόγου με την κλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο του Πγνλ Χρυσούλα Μπάκαβου,

Συχνά άνθρωποι γύρω μας, ρωτάνε όλους εμάς που έχουμε βιώσει την ασθένεια του καρκίνου για την «περιπέτειά» μας.
Ρωτούν για το πώς ξεκίνησε ο αγώνας μας αυτός, τι κάναμε, πώς νιώθαμε, πώς το αντιμετωπίσαμε, πώς βγήκαμε «νικητές».
Ανακαλώντας λοιπόν την δύσκολη εμπειρία μας, πολλές φορές κι εμείς οι ίδιοι νιώθουμε έκπληκτοι με τη δύναμη που χρειάστηκε να δείξουμε και σίγουρα αισθανόμαστε δέος για τη ΔΥΝΑΜΗ που έχει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ!
Και επειδή οι ερωτήσεις δημιουργούν συζητήσεις κι αυτές δημιουργούν σκέψεις κι οι σκέψεις ειδικά σ’ αυτό το σύλλογο γεννούν δράσεις, σε λίγες μέρες ξεκινάμε να γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, που σχετίζεται με τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ του ΣΩΜΑΤΟΣ.
Συνοδοιπόρος μας στην ιστορία αυτή θα είναι μια καλή φίλη του συλλόγου και τώρα πλέον και εθελόντριά μας.
Φίλες και Φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Χρυσούλα Μπάκαβου, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος που εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, από την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη, 6-8 το απόγευμα και κάθε 15 ημέρες, θα βρίσκεται εθελοντικά στο γραφείο μας, Δήμητρας 14, θέτοντας την επιστημονική της κατάρτιση και την μακρά εμπειρία της, στη διάθεση των μελών μας.
Ευχαριστούμε αγαπημένη Χρυσούλα, η βοήθειά σου θα είναι πολύτιμη αρωγός στη συνεχή μας προσπάθεια να υποστηρίζουμε ολιστικά τα μέλη μας, βελτιώνοντας με κάθε δυνατό τρόπο την ποιότητα της ζωής τους (ασθενών και επιβιωσάντων).
Σημ. : Κλινικός Διαιτολόγος, είναι το άτομο που κάνει ό,τι και ο διαιτολόγος, ασχολείται όμως κυρίως με σχεδίαση διαιτολογίων σε παθολογικές καταστάσεις ώστε να επιτευχθεί είτε η πιο υγιεινή απώλεια του υπερβάλλοντος βάρους είτε να αποφευχθεί η (στη δική μας περίπτωση καρκινική) καχεξία.
Καλή μας αρχή!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email