22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

///22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας
202209251445221611

22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α συνεχίζοντας το ταξίδι της γνώσης, της επιμόρφωσης και της ευαισθητοποίησης, μαζί με την ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική & Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών επέλεξε φέτος το Βόλο, για τη διοργάνωση του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας” στις 15-18 Σεπτεμβρίου 2022.
Θερμά συγχαρητήρια για την τόσο σημαντική και άψογη διοργάνωση στις Προέδρους της Οργανωτικής Επιτροπής κυρίες Ιωάννα Σιαφάκα και Μαρία Κοκολάκη.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Πρόεδρο της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α κα Αθηνά Βαδαλούκα.
Κατά την τελετή έναρξης εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπρόεδρος του ΔΣ της, κα Ιωάννα Καραβάνα ενώ η κα Ελένη Ντελιοπούλου επίσης μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, μίλησε για το ρόλο της ΕΛΛΟΚ στην υποστήριξη των ασθενών με χρόνιο πόνο.
Από την πρώτη μέρα του συνεδρίου ανάμεσα στα πολλά και εξαιρετικά που ειπώθηκαν, νομίζουμε πως αξίζει να κρατήσουμε τα λόγια του Α. Τσουρού, πρώην Διευθυντή Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία και Ευεξία, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) Ευρώπη, Adjunct Professor, Global Health, University of Boston:
– Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ισότιμη, δίκαιη και αξιοπρεπή πρόσβαση των πολιτών στο σύστημα υγείας.

– Η υγεία είναι πολιτική επιλογή..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email