#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

//#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa
202112041602280490

#Movember #CancerPatientsAssociationofLarissa

Ο Νοέμβριος για το Σύλλογό μας είναι μήνας αφιερωμένος στην αντρική πρόληψη.
Οι άντρες αφήνουν μουστάκι κατά τη διάρκεια όλου του μήνα υπενθυμίζοντάς μας ότι η πρόληψη τους αφορά εξίσου με τις γυναίκες, που στέκονται κι εκείνες δυναμικά δίπλα τους, συμμετέχοντας από κοινού στο παγκόσμιο κίνημα του MOVEMBER.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας, στην άθληση, στο καθημερινό περπάτημα, τη σωστή διατροφή, τον περιορισμό του αλκοόλ, τη διακοπή του καπνίσματος, το ασφαλές σεξ, τον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και την επίσκεψη στο γιατρό με την αρχική εμφάνιση ανησυχητικών συμπτωμάτων.
Το μήνυμα της σημερινής Κυριακής, τελευταία ημέρα της διαδικτυακής μας καμπάνιας που έτρεξε όλο το μήνα Νοέμβρη, έρχεται από την αγαπημένη μας Ρούλα Καραφέρη.
Η Ρούλα έχει ζήσει και έκανε σπουδές χορού και θεάτρου στη Δανία, Γερμανία και Ολλανδία. Έχει (Bachelor) καθηγήτριας σύγχρονου χορού με ειδικότητα τον αυτοσχεδιασμό και την σύνθεση και Master (MDaT) ως ψυχοθεραπεύτρια μέσω του χορού και της κίνησης του Πανεπιστημίου CODARTS του Ρότερνταμ.
Έκανε την πρακτική της στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας κάνοντας επίσης έρευνα που έχει δημοσιευθεί και συνεχίζει να δημοσιεύεται. Είναι ενεργή performer, χορογράφος και εμπνεύστρια μεταξύ άλλων, του διακαλλιτεχνικού φεστιβάλ OPEN NIGHTS με βάση την Λάρισα.
Έχοντας συνεργαστεί επανειλημμένα με το σύλλογό μας με παραστάσεις αλλά και διοργανώνοντας ομάδες υποστηρικτικής ψυχοθεραπείας, μας υπενθυμίζει:
Πρόληψη, πρόληψη, πρόληψη!!
Ευχαριστούμε Ρούλα ❤
Ευχαριστούμε όλες τις γυναίκες της πόλης που αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας και δεχτήκατε να φωτογραφηθείτε για «καλό σκοπό», ευχαριστούμε και όλες εσάς που θέλατε πολύ να συμμετέχετε, μα οι χρόνοι σας και χρόνοι μας δεν το επέτρεψαν.
Είμαστε ΜΑΖΙ έτσι κι αλλιώς ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ όπως περίτρανα αποδείχτηκε!!!
Photo by@Fotis Natsioulis !!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email