Μαξιλαράκια αγκαλιάς

//Μαξιλαράκια αγκαλιάς
101374415_1399701350239765_7196467211983126528_n

Μαξιλαράκια αγκαλιάς

Ο σύλλογός μας προσφέρει δωρεάν σε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού και δεν μπορούνε να τα αγοράσουν, μαξιλαράκια αγκαλιάς!
Το μαξιλαράκια αυτά είναι μαλακά και δίνονται στις γυναίκες που τα έχουνε ανάγκη κατά το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο, βοηθώντας σημαντικά στην ταχύτερη ανάρρωσή τους. Το σχήμα τους επιτρέπει στις ασθενείς να το κρατούν κάτω από το βραχίονα, ανακουφίζοντας τον πόνο που μπορεί να αισθάνονται ενώ παράλληλα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του οιδήματος, προστατεύοντας το σημείο της τομής.
Τα μαξιλαράκια χάρισαν στο Σύλλογό μας οι «παπλωματούδες» του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΣΓΟΥΩΡΚ (HELLENIC PATCHWORK GUILD) χάρη στην ευγενική πρωτοβουλία της Προέδρου τους κας Μάνιας Χατζηιωαννίδη που υπήρξε προσκεκλημένη σε εκδήλωση του Συλλόγου μας λίγους μήνες πριν.
Ήδη τα περισσότερα χαρίστηκαν σε γυναίκες της πόλης μας που τα χρειάστηκαν.
Απομένουν όμως ακόμα λίγα για να τα χαρίσουμε σε όποια γυναίκα έχει ανάγκη γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (καθημερινά όλα τα απογεύματα 6-8 και τα πρωινά της Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 10.30-12.30, Δήμητρας 14, 2ος όροφος) είτε για να προμηθευτείτε ένα, αν το έχετε ανάγκη είτε αν δεν είστε η ίδια ασθενής αλλά έχετε διάθεση και στοιχειώδεις γνώσεις ραπτικής να μας βοηθήσετε, αν το επιθυμείτε , να φτιάξουμε κι άλλα 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email