H Πρόληψη μέσα από την Τέχνη

///H Πρόληψη μέσα από την Τέχνη
14572237_887744994688907_5407641980395933470_n

H Πρόληψη μέσα από την Τέχνη

Ένα διαδικτυακό εικαστικό project του περασμένου Οκτώβρη σχετικά με την πρόληψη, μετουσιώθηκε σε Ομαδική Εικαστική Έκθεση, στην οποία συμμετέχουν σύγχρονοι εικαστικοί καλλιτέχνες. Η έκθεση, την επιμέλεια της οποίας έχει ο κ Κων/νος Βαφειάδης, δρ Ιστορίας της Τέχνης, Ερευνητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εικαστικός, φιλοξενείται στη Φωκίωνος Νέγρη 16, και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτώβρη, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:
Αποστόλου Μάγδα // Βαφειάδης Κωνσταντίνος // Γκινάκη Αναστασία // Δραγάτση Λουκία // Καράλη Αγγέλα // Κωνσταντίνου Πένυ // Μπλούκου Βασιλική // Μπόμπορη Αγγελική // Πανταζής Δημήτρης // Παπαδημητρίου Γιώργος // Παπαδοπούλου Σοφία // Πετρανάκη Αλεξάνδρα // Σταύρου Σοφία // Φιλιππακοπούλου Μαρία // Χρυσανθόπουλος Αριστείδης
Το θέμα της έκθεσης συνοδεύουν οι παρακάτω σκέψεις του κ. Σωτήρη Φέλιου:
“Δεν μπορείς να πεις στον άλλον να έχει θάρρος. Μόνο στον εαυτό μου μπορώ να το πω αυτό. Με τον άλλον, όμως, μπορείς να είσαι μαζί, και αυτό δεν αποκλείει να είναι και αγάπη αλλά και θάρρος. Η ζωγραφική προσφέρει συγκίνηση και κάποιες φορές μπορεί να μας οδηγήσει και στη μαγεία – όπως την ορίζει ο καθένας μας-, αυτή την επιθυμία της καρδιάς μας ή του πνεύματός μας που μπορεί να επικρατήσει πάνω στη λογική.”
Οι Σύλλογοι Ασθενών και ανάμεσά τους και ο δικός μας Σύλλογος ήταν εκεί.
Ευχαριστούμε και εμείς τους εμπνευστές, τους δημιουργούς και τους υποστηρικτές της πρωτοποριακής εκδήλωσης.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email