Συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας “Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο”, κ.Γρ. Βλαχάκη

//Συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας “Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο”, κ.Γρ. Βλαχάκη
δσσ

Συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας “Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο”, κ.Γρ. Βλαχάκη

Σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτώβρη 2020 η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας είχε συνάντηση με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόριο Βλαχάκη.

Eπιβεβαιώθηκε και από τις δύο μεριές η διάθεση συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας που χαρακτηρίζει την επί μακρόν σχέση της Διοίκησης με το Σύλλογο, με γνώμονα πάντοτε το καλό των ασθενών και την εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα προβλήματα που ανακύπτουν κάθε φορά.

Ο κ. Βλαχάκης αναφέρθηκε στην ένταξη του έργου κατασκευής του νέου 4οροφου κτιρίου-συνδετήριας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο», στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προϋπολογισμού 13,8 εκατομμυρίων ευρώ, ένα έργο που όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε να υλοποιείται και το οποίο αναμένεται να οδηγήσει στην ουσιαστική αναμόρφωση της συνολικής εικόνας του νοσοκομείου καθώς και την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 τριών ακόμα νέων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 1,36 εκατομμυρίου ευρώ για την ενίσχυση του νοσοκομείου στην αντιμετώπιση περιστατικών Covid-19.

Η κα Καραβάνα αφού επανέλαβε για άλλη μια φορά τη σταθερή εμπιστοσύνη της στην αξία και τη σημασία των δημόσιων δομών υγείας, μετέφερε επιπλέον στον κ. Βλαχάκη τις θερμές ευχαριστίες της για όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και κυρίως της Ογκολογικής Κλινικής, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά το μεγάλο έργο που παρέχεται στους ογκολογικούς ασθενείς από το σύνολο των γιατρών και νοσηλευτών του που την υπηρετούν υπό συχνά εξόχως αντίξοες συνθήκες.

Τέλος ζητήθηκε από τον κ. Βλαχάκη, και έγινε αποδεκτή με χαρά η πρότασή του από την κα Καραβάνα, να υπάρξει σύντομα νεότερη συνάντηση της Διοίκησης με το ΔΣ του Συλλόγου προκειμένου να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις βελτίωσης της ογκολογικής περίθαλψης στο νοσοκομείο του οποίου ο κ.Βλαχάκης πλέον προΐσταται .

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email