For Katerina Ιούνιος 2020

106442091_1982120855251310_9209064818967121736_o

For Katerina Ιούνιος 2020

Το “for Katerina” δεν είναι ένα δρομικό γεγονός. Δεν έχει καν την έννοια του «αγώνα». Δεν υπάρχουν χρονόμετρα, δεν υπάρχουν κριτές, δεν υπάρχουν όροι, δεν υπάρχουν κανόνες.

Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές.

Υπάρχει μόνο μια ομάδα. Μια ομάδα που έχουν σαν κοινό παρονομαστή τον καρκίνο. Όλοι τους έχουν και μια εμπειρία.

Μια ομάδα που είναι γεμάτη αγάπη, χαμόγελο, ταπεινότητα.
Ταπεινότητα στο λόγο, ταπεινότητα στην ψυχή, ηρεμία στο πνεύμα, σεβασμό στον συνάνθρωπο, ενσυναίσθηση. Μια ομάδα που κοινός σκοπός τους είναι η αγάπη που πήραν και παίρνουν, να την επιστρέψουν περίσσια, πίσω.

Δεν είναι ένας αγώνας όπου υπάρχουν φόρμες δηλώσεως συμμετοχής, ούτε ημερομηνίες που τρέχουν και πρέπει να προλάβεις.

Συμμετέχοντες είναι όλοι όσοι το επιθυμούν κι όλοι όσοι έχουν κάτι να πουν μέσα απ’ αυτό.

Είναι όλοι αυτοί που καθώς αντάμωσαν στον δρόμο τους τον Αλέξανδρο με την ομάδα του, δεν δίστασαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και να τρέξουν έστω για λίγα μέτρα, όχι με φόρμες και αθλητικά, αλλά με το καθημερινό μπλού τζιν τους.

Είναι όλοι αυτοί που ξεκινούν από μακριά για να παρασταθούν στο πλευρό του Αλέξανδρου, για όσο μπορεί ο καθένας, αναγνωρίζοντας τον αγώνα του.

Είναι όλοι αυτοί που αφήνουν την βόλεψη του καναπέ τους και αψηφώντας ήλιο, ζέστη, ωράριο, γίνονται ένα με τον Αλέξανδρο.

Το “for Katerina” είναι ένας αγώνας του Αλέξανδρου στην μνήμη της Κατερίνας που έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Ένας αγώνας που στην ουσία ήταν η πορεία της ζωής της Κατερίνας.

Ένας «αγώνας» που σαν σκοπό δεν έχει να κρεμάσει κανένα μετάλλιο στον στήθος του κατά τον τερματισμό του. Αλλά σκοπός του είναι να τιμήσει όλους αυτούς που έχασαν την μάχη με τον καρκίνο, αλλά και όλους όσους δίνουν τον αγώνα τους με την νόσο καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά που μοιραστήκαμε και μάθαμε μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια αγκαλιά σας.

Σας ευχαριστούμε για το μοίρασμα κι ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email