7η Ετήσια Συνάντηση για τους καρκίνους του Πεπτικού Συστήματος

//7η Ετήσια Συνάντηση για τους καρκίνους του Πεπτικού Συστήματος

7η Ετήσια Συνάντηση για τους καρκίνους του Πεπτικού Συστήματος

Η Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας σε συνεργασία με το Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο» συνδιοργάνωσαν την 7η Ετήσια Συνάντηση για τους καρκίνους του Πεπτικού Συστήματος στις 15-16 Ιουνίου 2018, στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial .
Στην ενότητα με θέμα «Ολική αντιμετώπιση του καρκινοπαθούς στο Γ.Ν. Λάρισας» συμμετείχε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κα Ιωάννα Καραβάνα με εισήγησή της σχετικά τη «Σχέση ασθενούς-ογκολογικού νοσηλευτή» και η ψυχολόγος Δήμητρα Παπαστεργίου με εισήγησή της για την «Ανακοίνωση άσχημων νέων και ο ρόλος του νοσηλευτή».
Τις εργασίες της 7ης Ετήσιας Συνάντησης παρακολούθησαν επίσης οι κυρίες Ειρήνη Μακρίδου και Αγάπη Αλεξάκη, επίσης εθελόντριες ψυχολόγοι του συλλόγου μας καθώς και η Αντιπρόεδρος κα Μαρία Γκιτέρσου, ο Γραμματέα μας κ. Ιωάννης Γκούμας και ο Ταμίας μας κ Χρήστος Χρήστου.
Στη εξαιρετική αυτή διοργάνωση η οποία ολοκληρώνεται σήμερα συμμετείχαν σημαντικοί εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας .
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση τους Προέδρους της οργανωτικής επιτροπής: κο Αθανασιάδη Αθανάσιο, Παθολόγο Ογκολόγο, Συντονιστή Δ/ντη, Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας Γ.Ν.Λ. και κο Γεώργιο Πισσάκα Ακτινοθεραπευτή – Ογκολόγο, Συντονιστή Διευθυντή, Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα» και Πρόεδρο Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email