Έναρξη ανοιχτών ομάδων

//Έναρξη ανοιχτών ομάδων
KL;

Έναρξη ανοιχτών ομάδων

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας αντιλαμβανόμενος την ανάγκη αλλά και την αποτελεσματικότητα της ψυχολογικής στήριξης,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του,ότι εκτός της κλειστής ομάδας ψυχολογικής στήριξης που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, προγραμμάτισε την έναρξη δυο νέων ανοιχτών ομάδων.

Ειδικότερα δημιουργούνται:
α)Ανοιχτή ομάδα υποστήριξης ασθενών και φροντιστών με στόχο την διαχείριση των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, με συντονίστρια την ψυχολόγο κα Δήμητρα ΠαπαστεργίουMSc και
β) Ανοιχτή ομάδα διαχείρισης άγχους, με σκοπό την διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και την εκπαίδευση σε τεχνικές χαλάρωσης με συντονίστρια την κα Ειρήνη Μακρίδου ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια ΜΑ.
Οι συναντήσεις και των δυο νέων ομάδων θα πραγματοποιούνται κάθε δεκαπενθήμερο (2 φορές το μήνα η κάθε μία εναλλάξ), ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30-20:30 μ.μ., στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου μας, Δήμητρας 14, 2ος όροφος.
Στις δυο νέες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όποιοι συμπολίτες μας το επιθυμούν, ασθενείς ή όχι καθώς και φροντιστές , εφόσον η θεματολογία εμπίπτει στα ενδιαφέροντα και τις ειδικότερες ανάγκες τους. Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του ΣΚΛ, 2410620393.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας συνεχίζει να παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης και κλειστού αριθμού ατομικών συνεδριών με τους ψυχολόγους μας κα Δήμητρα Παπαστεργίου , κο Λευτέρη Σιάκη και κo Nίκο Τσουγένη μετά από προσωπική συνεννόηση μαζί τους. Η δράση αυτή απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του συλλόγου και γίνεται δωρεάν.
Η συμμετοχή στις ανοιχτές ομάδες που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους, μέλη μας και μη.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email