Παράσταση 180 μοίρες

16880736_1006929606109576_447896933_o

Παράσταση 180 μοίρες

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Κυριακή 19.02.2017 το Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ, όπου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η παράσταση με τίτλο «180° » την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.
Η παράσταση περιλάμβανε την πρώτη δημόσια εξιστόρηση προσωπικών εμπειριών μελών και φίλων του Συλλόγου με εμπειρία καρκίνου, ο αφηγηματικός λόγος των οποίων ντύθηκε με μουσική, σύγχρονο χορό και εικόνα.
Το μήνυμα που μετέδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών είναι ότι «..η ζωή συνεχίζεται, χωρίς φόβο μα με πολύ πάθος, χαρά, χορό, χαμόγελο». Όσο και αν τα όριά μας κάποτε δοκιμάζονται σκληρά.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου γεμίζοντας ασφυκτικά το θέατρο με τη φυσική παρουσία τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους όλα τα μέλη της ομάδας χοροθεάτρου OFF ART, που εθελοντικά και ακούραστα δούλεψαν μαζί μας για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας και ανέλαβαν, Μαρία Γκιτέρσου, Αναστασία Ριζάκη , Δήμητρα Φυτιλή και Κατερίνα Χoνδρού, την εικαστικό –video artist Χριστίνα Τζιουβάρα και την Γωγώ Ταμπάκη για την βιντεοσκόπηση της παράστασης.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Θανάση Παιδή που αποδέχτηκε με θέρμη και στήριξε από την αρχή την ιδέα που ο Σύλλογός μας είχε για ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό δρώμενο, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Καρκίνου.
Ευχαριστούμε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Λάρισας, που για άλλη μια φορά στάθηκε πολύτιμη αρωγός μας, και φυσικά το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, χωρίς την υποστήριξη των οποίων αυτή η παράσταση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email