Παρουσίαση Ημερολογίου 2017

///Παρουσίαση Ημερολογίου 2017
15556337_951584868310717_1985027732_o

Παρουσίαση Ημερολογίου 2017

Το βράδυ της Παρασκευής στο Μύλο του Παππά είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε τους ανθρώπους που υποστηρίζουν το Σύλλογό μας και τις δράσεις του.
Φέτος συνεργαστήκαμε με την φωτογραφική ομάδα Fplus , τα μέλη της οποίας αιχμαλώτισαν με το φακό τους τις εναλλαγές των εποχών ειδικά για τις ανάγκες του ημερολογίου μας κι ευγενικά και γενναιόδωρα μας τις παραχώρησαν.
Ευχαριστούμε θερμά τους : Ράνια Ζαννιά, Νικολέτα Ζαφείρη, Θεανώ Ιωαννίδη, Ελένη Ιωαννίδου, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Ανδρέα Κατσάκο ,Μαρία Κυρίτση ,Στέφανο Μόκα ,Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου.
Ευχαριστούμε τον αγαπημένο και πάντα ένθερμο υποστηρικτή και καλλιτεχνικό αρωγό κάθε σκέψης μας Salvador Σωτήρη Γεροκώστα που εθελοντικά επιμελήθηκε για τρίτη χρονιά φέτος το artwork του ημερολογίου,
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών και Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας , καθώς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων μας,τους ιδιώτες γιατρούς της πόλης καθώς και την Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Υπηρεσίας και των νοσοκομείων που ήταν κοντά μας.
Τους χορηγούς μας της ΔΕΥΑΛ, και της κλινικής Πατσίδη που στέκονται δίπλα κάθε φορά που ζητάμε την συνδρομή τους.
Μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές , τα μέλη και όλους τους φίλους μας που με την παρουσία τους έδωσαν το μήνυμα που προσπαθούμε να επικοινωνούμε καθημερινά. ΜΑΖΙ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email