Παρουσίαση ημερολογίου 2016

///Παρουσίαση ημερολογίου 2016
Παρουσίαση ημερολογίου 2016

Παρουσίαση ημερολογίου 2016

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο ισόγειο του κτιρίου του Μύλου του Παππά είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε τους ανθρώπους που υποστηρίζουν το Σύλλογό μας και τις δράσεις του.

Μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά των Λεσχών Πολιτισμού Λάρισας που χάρισαν για το ημερολόγιό μας, τα έργα που φιλοτέχνησαν ειδικά για μας, στους εικαστικούς που συμμετείχαν στη δράση των παιδιών και στην Κατερίνα Μπέσα που την συντόνισε.

Στον Σωτήρη (Σαλβαντόρ) Γεροκώστα που για άλλη μια φορά φέτος πρόσφερε εθελοντικά τις γνώσεις, την τέχνη και το χρόνο του ώστε να έχουμε στα χέρια μας ένα ημερολόγιο πραγματικό κόσμημα!

Στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, που μας παραχώρησε το χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, στο Σωματείο της ΑΕΛ, που μας τίμησε με την παρουσία του, στον επιχειρηματία κ Μίγα,για την ευγενική χορηγία των κρασιών που προσφέραμε, καθώς επίσης και τους χορηγούς μας της ΔΕΥΑΛ, και της κλινικής Πατσίδη που στέκονται δίπλα κάθε φορά που ζητάμε την συνδρομή τους.

Μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας και στους αποφοίτους του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων που στήριξαν τα μέλη και τις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε.

Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και γνωστούς που με την παρουσία τους έδωσαν το μήνυμα που προσπαθήσαμε να κοινωνήσουμε.
ΜΑΖΙ.
Μαζί μόνο μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Έχουμε ανάγκη όλων σας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα που κάνουμε.
Ο καρκίνος δεν νικιέται μόνο με τα φάρμακα. Νικιέται με την αγάπη και την συμπαράσταση που δίνεται στον πάσχοντα.

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια ΜΑΖΙ!!!! Καλά Χριστούγεννα!!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email